Нашите процедури

С внимание към всеки детайл!

Лазерна епилация

Лазерната епилация се използва в световен мащаб като ефективен метод за отстраняване на нежелано окосмяване повече от 20 години. Тя е дълготрайна, ефективна, комфортна и безболезнена процедура, на която много дами разчитат. Само след няколко сесии кожата ти става гладка, нежна и дори подмладена. 
ВИЖ ПОВЕЧЕ

HydraFacial

HydraFacial е най-популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото в света, а вече и в България. HydraFacial e уникална тарпия за почистване на кожата, изглаждане на фини лини, намаляване на бръчки и редуциране на активно акне.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

NuEra Tight

NuEra Tight е неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, kоято ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита и стяга кожата. За разлика от други процедури за тяло, терапията с NuEra Tight може да бъде персонализирана специално за Вашето тяло.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

При нас ще получите

Качествено обслужване


Внимание към детайлите

Висок клас апарати


ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА
Адрес: гр. Разград, ул. "Петко Славейков" 6 
Пон-Пет: 09:00 до 17:30
Събота: 11:00 до 16:30
Неделя: Почивен ден
Електронна поща: office@ivroyal.com
Телефон: 0898 471 237

IV Royal © 2021 Всички права запазени! ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Правила и усовия‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Изработка на уеб сайт‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт

usersdiamondmagnifier