Назад
/

NuEra Tight

NuEra Tight е неинвазивна радиочестотна терапия с контролирана температура, която ефективно намалява мастната тъкан, свежда до минимум целулита, стяга кожата и изглажда бръчките. За разлика от останалите процедури за тяло терапията с NuEra Tight може да бъде персонализирана специално за Вашето тяло, като всеки от кожните слоеве се третира с подходящите настройки според дебелината на кожата, хидратацията, възрастта и отпуснатостта.
Без инвазивността на оперативното лечение или неприятното въздействие на химикалите, най-съвременната технология, използвана при NuEra Tight интелигентно се адаптира към Вашето тяло и благодарение на вътрешните си механизми осигурява естествено изглеждащи резултати.
Апаратът NuEra Tight предлага терапия, която е персонализирана за Вашето тяло, няма възстановителен период и дава незабавен и дълготраен резултат.
ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Интересни факти

Причините за целулит 

Възраст, тегло, хормони и генетика са все фактори, които които водят до появата на целулит. Еластичността на кожата се понижава с напредване на възрастта, което повишава вероятността за поява на мастни натрупвания под кожата.
Теглото също има значение. Въпреки че и слабите хора могат да имат целулит, при повишение на телесното тегло или при по-висок процент телесни мазнини целулитът може да стане по-видим.
Целулитът може да има наследствен характер, тъй като разпределението на мастната тъкан също се влияе от генетични фактори. Хормоналните фактори също играят роля, включително естрогенът, който стимулира съхранението на мазнини.
 

Целулитът е лечим

Има много ефективни неща, които може да направите сами за целулита чрез прости промени в начина си на живот, като задравословно хранене, спорт, някои кремове и козметични процедури. NuEra Tight™ на Lumenis например се използва за лечение на целулит. Този апарат използва радиочестотни (РЧ) вълни за укрепване и стимулиране на образуването на нов колаген. Радиочестотната енергия също така се насочва към по-дълбоките слоеве на кожата, за да разруши съединителната тъкан, като помага за редукцията на целулита. 

Липосукцията може да влоши целулита

Целулит и мастна тъкан са две различни неща. Така че терапия, която ефективно премахва мастната тъкан, например липосукция, обикновено няма ефект върху целулита. Според Американската академия по дерматология липосукцията дори може да направи вдлъбнатините по кожата по-видими. 

85% от жените са засегнати от целулит

При жените вероятността за поява на целулит е много по-висока отколкото при мъжете. При проучване е установено, че 85% - 98% от жените на възраст над 20 години от всички раси имат целулит, докато при мъжете се наблюдава само при 10%. 

NuEra Tight - говори езика на твоето тяло

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Често задавани въпроси

Какво представлява процедурата?

Персонализираната технология NuEra Tight третира областите на тялото, където се появяват нежелани мазнини, бръчки, целулит и отпусната кожа, което води до по-скулптурирана, по-стегната и гладка кожа.
NuEra Tight използва FocalRF, технология от следващо поколение, за контрол на дълбочината на приложение на терапията, така че радиочестотните вълни да отговарят на уникалните нужди на Вашето тяло, като третират дермата и стимулират образуването на колаген или достигат до по-дълбокия подкожен мастен слой, което гарантира безопасни и ефективни процедури.
 

Подходяща ли е терапията за мен?

Терапията с NuEra Tight е подходяща за повечето хора. Терапията не е подходяща при бременност, активна инфекция или чувствителност към топлина. По време на терапията трябва да се избягват порязвания, пиърсинг или татуировки. Винаги първо се консултирайте с вашия терапевт, особено ако имате метален имплант, например пейсмейкър, или наскоро са Ви поставени инжекционни филъри. Апаратът е предназначен да осигурява нагряване с цел повишаване на температурата на тъканите при определени медицински състояния като лечение на едематозна фибросклеротична паникулопатия, кожна атрофия и еластоза, недостатъчност на микроциркулацията и венозна недостатъчност, хиперплазия и хипертрофия на адипоцитите. 

Какво да очаквам?

Тази неинвазивна терапия осигурява естествено изглеждащи резултати, които се запазват по-дълго, а усещането е както при приятен масаж с горещи камъни. След терапията е нормално временно да се наблюдава лек оток или зачервяване. Някои пациенти забелязват подобрение още след първата процедура.  

Кога ще видя първите резултати?

Подобряване на третирания участък може да се види още след първата процедура – кожата се усеща по-гладка на допир. Най-добри резултати има след 3-6 процедури. Броят на процедурите е строго индивидуален и зависи от степента на целулита, състоянието на кожата и начина ви на живот. Най-хубавото при процедурите с NuEra е, че резултатите се разгръщат във времето и се запазват дълго, поради стимулирането на процеса неоколагенеза – синтез на нов колаген. Съчетаването на процедури NuEra със здравословно хранене и спорт дават най-добрите и най-дълготрайните резултати.  
Адрес: гр. Разград, ул. "Петко Славейков" 6 
Пон-Пет: 09:00 до 17:30
Събота: 11:00 до 16:30
Неделя: Почивен ден
Електронна поща: office@ivroyal.com
Телефон: 0898 471 237

IV Royal © 2021 Всички права запазени! ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Правила и усовия‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Изработка на уеб сайт‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт

thumbs-up