Назад
/

Лазерна епилация

Освободи се от нуждата да се бръснеш постоянно и кожата ти да бъде зачервена, груба, с твърди и обърнати косми.

Лазерната епилация е дълготрайна, ефективна, комфортна и безболезнена. Само след няколко процедури кожата ти става гладка, нежна и дори подмладена. Обърнатите косми вече не са проблем. Всяка процедура трае от 5 мин. до 1 час в зависимост от големината на третираната зона от вида на лазера, които се ползва за нея.

Лазерната епилация е подходяща за всеки тип кожа и за всички зони: гора устна и брадичка, подмишници, крака, интимна зона, ръце, гръб, гърди, цяло тяло.

Ние, в естетичен център Iv Royal, работим с двата най-добри лазера за епилация в света – александритния Gentle Lase Pro и диодния Prime Lase. 
Спряхме се на тях, защото се стремим да отговорим на  индивидуалните нужди на нашите клиенти.

Gentle Lase Pro е ненадминат по качество на процедурата при тънки и светли косми, а Prime Lase предлага безопасни и ефективни процедури дори през летния сезон. И двата лазера са върха на качеството в своята категория, бързи са и предлагат комфортно изживяване за клиента по време на процедурата. И двата лазера покриват изцяло очакванията ни за бързина, комфорт на процедурата, ефективност и безболезненост.
ЗАПИШИ ЧАС

 Лазерната епилация е безопасна

Няма риск от рак на кожата

Лазерната епилация се ползва в световен мащаб като ефективен метод за отстраняване на нежелано окосмяване повече от 20 години и досега няма известен случай на рак на кожата в следствие третиране с лазер.

Безопасен спектър на импулса

Смята се, че UV лъчите от слънцето са един от възможните причинители на рак на кожата. UV лъчите са в късия спектър на светлината. Докато дължината на вълната на импулса на лазерите за епилация е в дългия спектър – варира от 755 nm до 1064 nm. Ракът на кожата се причинява от малформации на бенки. При третиране с лазер бенките задължително се зачертават с бял молив.

Не засяга органи

Лазерната епилация не може да увреди или засегне вътрешен орган, тъй като импулсът е толкова малък, че прониква само на около 7 мм до 1 см в косъма без да засяга околните тъкани. Невъзможно е импулсът да достигне, който и да било вътрешен орган.

Не пречи на забременяване

Няма доказателства в световен мащаб, които да сочат, че лазерната епилация може да причини пряко или косвено безплодие поради особеностите на технологията. Тъй като импулсът е изключително малък, той по никакъв начин не може да засегне яйчниците, матката или който и да било друг вътрешен орган.

Лазерната епилация дава свобода

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Често задавани въпроси

Какво представлява процедурата?

Gentle Lase Pro е александритен лазер за епилация, който произвежда лазерен импулс с дължина на вълната 755 нм. Импулсът се привлича от меланина (пигмента) на косъма. След това се трансформира в топлина, която унищожава космения фоликул без да засяга околните тъкани. 

След колко процедури ще има ефект?

Още след първата. Но броят на необходимите процедури за пълен и дълготраен ефект варира зависимост от зоната, която се третира, вида на кожата и косъма. 

Болезнена ли е процедурата?

Gentle Lase Pro е единственият лазер на пазара, който работи с патентовано динамично охлаждащо устройство, вградено в накрайника на лазера. Той разпръсква криогенен спрей милисекунди преди лазерният импулс да попадне върху косъма. По този начин охлажда повърхността на кожата без да нарушава ефекта от процедурата. Това прави лазерната епилация с Gentle Lase Pro безболезнена и безопасна. 

Как да се подготвя?

Не излагайте на слънце зоната, която ще бъде третирана поне 2 седмици преди процедурата. Не посещавайте солариум 2 седмици преди процедурата. Не ползвайте кола маска 4 до 6 седмици преди и след процедурата. Ако имате тен, изчакайте кожата ти да изсветлее. Ако скоро сте били на кола маска и косъмчетата ви не са поникнали, изчакайте да се покажат, след което ги епилирайте със самобръсначка и чак след това се подложете на лазерна епилация. 

През какъв период от време са правят процедурите?

Космите могат да бъдат унищожени, само когато се намират в своята активна фаза на растеж – т.нар. анагенна фаза. По едно и също време около 20-25% от космите по човешкото тяло се намират в тази фаза. Анагенната фаза на растеж на космите на краката трае между 60 и 90 дни. На лицето(горна устна, брадичка, бакенбарди) е от 30-40 дни, а на подмишниците, ръцете и интимната област е 45-60 дни. Спазването на тези времеви периоди, в зависимост от зоната, която третирате, ще Ви гарантира дълготраен резултат. 

Какво трябва да правя след процедурата лазерна епилация?

Препоръчваме използването на слънцезащитен продукт с фактор 50+ върху зоните. Знаете, че използването на слънцезащита е важно да се прави целогодишно и непрекъснато. В противен случай е възможно да се получат пигментации по кожата.
Препоръчваме още да се избягват горещи вани, масажи, сауни 2-3 дни след процедурата.
Космите започват да падат най-рано след 14 дни от първата процедура.

Адрес: гр. Разград, ул. "Петко Славейков" 6 
Пон-Пет: 09:00 до 17:30
Събота: 11:00 до 16:30
Неделя: Почивен ден
Електронна поща: office@ivroyal.com
Телефон: 0898 471 237

IV Royal © 2021 Всички права запазени! ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Правила и усовия‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Изработка на уеб сайт‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт

thumbs-up