Назад
/

HydraFacial

HydraFacial е най-популярната процедура за чиста, здрава и хидратирана кожа на лицето и тялото в света, а вече и в България. Любима е на много холивудски звезди като Кейт Унислет, Бионсе, Матю Маконъхи и др.

HydraFacial e тарпия за почистване на кожата, изглаждане на фини лини, намаляване на бъчките и редуциране на активно акне. Тя е процедура в 3 стъпки.

Първата стъпка е почистване + пилинг със серума Activ-4 и пилинг киселина в малка концентрация – GlySal. В комбинация те размекват порите и позволяват освобождането на мърсотията от тях. 

Втората стъпка е комбинация от екстракция + хидратиране. При нея се използва супер серума - Beta-HD Clear. Той съдържа безценна комбинация от билкови съставки като екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Сред другите съставки на серума са екстракт от спирея, който успокоява кожата и тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Beta-HD сдържа познатия и добре изпитан екстракт от мед, който силно хидратира, както и салицилова киселина за контрол на себума.

 Третата и последна стъпка е превенция + защита. При тази стъпка се използват специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена, както и супер серума Aniox+, който съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация.
Новата терапия HydraFacial има три различни серии - Platinum, Deluxe и Базова, с различна продължителност, цена и серуми. Идеята е процедурата да бъде персонализирана така, че да удовлетвори нуждите на всеки тип кожа, както и да реши редица проблеми – акне, розацея, бръчки, дехидратирана кожа.
ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Интересни факти

HydraFacial изглажда бръчките в 90% от случаите.


HydraFacial прави кожата по-гладка, по-мека, по-младежка в 97% от случаите. 


HydraFacial редуцира петна и изравнява тена в 94% от    случаите. HydraFacial е 98% ефективна, според realself.com. 

Чиста и здрава кожа с Hydrafacial

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Допълнителни терапии

Лимфен дренаж и диамантено микродермаабразио

Другите съществени новости са лимфният дренаж, терапията с LED светлини (червена и синя), както и накрайникът за диаментено микродермаабразио. Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е от изключителна важност, защото по този начин кожата придобива естествено здрав и сияещ вид. Подходящите зони за третиране са: лице (33% от лимфната система се намира в лицето), ръце, крака, корем и гръб. 

LED червена и синя светлина

LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия върху кожата с терапевтична цел. Специалните LED светлини – комплект две червени и две сини светлини, са отлична завършваща стъпка на HydraFacial 2.0. Червенитe светлини се използват за подмладяване, регенериране и стягане на кожата. Сините светлини унищожават acne bacteria, баткерията, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне, успокоява кожата и има антисептично действие. 

Nassif MD хидратираща терапия

Това е бустер от серията за дълбока хидратация на кожата. Серумът се дабовя към терапията и в случай на много суха и състарена кожа. След терапията с бустер Nassif MD кожата засиява.  

Keravive – трепаия за скалп

Това е тарпия за почисване на скалпа и заздравяване на косъма на косата. Тя способства за намаляване на косопада, за по-здрава и по-гъста коса.
Адрес: гр. Разград, ул. "Петко Славейков" 6 
Пон-Пет: 09:00 до 17:30
Събота: 11:00 до 16:30
Неделя: Почивен ден
Електронна поща: office@ivroyal.com
Телефон: 0898 471 237

IV Royal © 2021 Всички права запазени! ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Правила и усовия‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Изработка на уеб сайт‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт

thumbs-up