Повече за нас

Iv Royal е център за естетични процедури за лице и тяло. Ние сме семеен бизнес. Създадохме Iv Royal с много любов, топлота и желание да помагаме на хората – жени и мъже, да разгръщат своята естествена красота в здраво тяло.

В нашия център заложихме на най-модерните технологии, които подсилват естествената красота чрез стимулиране на естествени процеси в организма. Като колагенеза и неоколагенеза за стягане и подмладяване на кожата на лицето и тялото отвътре навън. Апаратурата, с която работим е иновативна, но в същото време клинично изпитана, сертифицрана и напълно безопасна.

При нас може да върнете младежкия си вид без да вкарвате нищо излишно в тялото си. Защото ние вярваме в естествената красота, посигната по здравословен за тялото ни начин. Нашите процедури са насочени към по-младежки външен вид, стегната, гладка и чиста кожа, здраво и стегнато тяло, както и лазерна епилация.

Заповядайте при нас!

Нашият екип

Усмихнатият и енергичен екип на IV Royal ще се погрижи за Вашата красота и комфорт. 

На тях може да разчитате за професионална консултация и разбиране. Тяхната всеотдайност и ентусиазъм ще Ви накара да се почувствате в добри ръце.

Доверете се на нас!
ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРОЦЕДУРА

Covid-19 мерки

Маски

Ние осигуряваме предпазни средства на персонала и клиентите - защитни маски за лице,
ръкавици, еднократни кърпи, дезинфектант.

Калцуни

Ние осигуряваме калцуни на входа на обекта и създаваме организация за контрол на входа на обекта.

Дезинфекция

След всеки клиент дезифенкцираме щателно помещенията в центъра и апаратите, които са ползвани. 

Дистанция

Ние организираме дейността си така, че да осигурим спазването на дистанция най-малко от 1,5 м. хората, които са в центъра.

Адрес: гр. Разград, ул. "Петко Славейков" 6 
Пон-Пет: 09:00 до 17:30
Събота: 11:00 до 16:30
Неделя: Почивен ден
Електронна поща: office@ivroyal.com
Телефон: 0898 471 237

IV Royal © 2021 Всички права запазени! ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Правила и усовия‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Изработка на уеб сайт‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт