18.07.2022

/

Предимствата на лазерната епилация пред кола маската

Знаете ли, че жените харчат средно около 23 000 долара през живота си за кола маска, за да се отърват от нежеланото окосмяване? Това не само са много пари, но и резултатите от кола маската не траят дълго. Ако искате да се отървете от нежеланото окосмяване и да имате гладка кожа без усилие, ето 3 факта, които доказват защо лазерната епилация е по-добра от кола маската.

1. РЕЗУЛТАТ

Резултатите от кола маската не траят дълго.

Восъкът, който се използва, се нанася върху кожата и след това бързо се откъсва в обратна посока на растежа на косъма. Това води до изтръгване на космите с корена.Но, ако част от тях са твърде къси, восъкът не може да ги хване и те няма да бъдат издърпани. Това означава, че преди следващата сесия или трябва да оставите космите да пораснат повече от половин сантиметър, или след кола маската трябва да ги изскубете с пинсета, за да постигнете перфектно гладка кожа.  Да кажем, че това не Ви смущава особено много и ефекта от кола маската е задоволителен. Но дали той е дълготраен? Всички ние ще се съгласим, че не е. След около две седмици неприятните косъмчета започват да порастват и отново сме изправени пред същото предизвикателство.

Резултатите от лазерната епилация траят години наред.

Импулсът, който произвежда лазерът се улавя от меланина в косъма (пигмента, който придава цвят). Светлината енергия на импулса се превръща в топлина, която косъмът отвежда до луковицата. Тя се разгрява до такава степен, че буквало се пръска. Така косъма бива унищожен напълно. Това се случва само с космите, които са в активна фаза на растеж. Затова, за да постигнем максимален и дълготраен ефект трябва да повторим процедурата няколко пъти през определен период от време. В зависимост от типа на Вшето окосмяване и зоната на третиране, лечебната програма обикновено продължава до 12 месеца.

След като получите желаните резултати, можете да кажете здравей на гладката кожа без усилие!

 2. РАЗХОД

Редовните сесии за кола маска през целия Ви живот могат да достигнат до няколко хиляди лева. С тези пари бихте могли да си купите много хубава кола или бихте посетили много екзотични дестинации. Докато правите кола маска, Вие ще продължите да харчите пари за премахване на нежелано окосмяване. В зависимост от това колко области третирате с кола маска, в крайна сметка ще похарчите хиляди левове.

Разходите за лазерна епилация са далеч по-малко. Първоначално може да Ви се струва, че не е така и сумата за една зона е голяма. За разлика от кола маската, лазерната епилация е поне 10 пъти по-изгоден метод откъм време и финанси.В зависимост от растежа на космите и колко зони искате да третирате, ще похарчите много по-малка сума, а ефектът ще е за цял живот.

 3. УСЕЩАНЕ

Кола маската е доста  болезнена, независимо от прага на чувствителност на различните хора. След като восъкът се нанесе върху зоната на третиране и се дръпне лентата, болката ни кара да поскочим.

Дискомфортът от лазерна епилация е минимален и управляем. Много хора, които са се подлагали на лазерна епилация описват усещането като леко убождане с фини игли, което продължава само няколко секунди. Работим с един от най-мощните и безболезнени лазери в света Gentle Lase. Той използва специално разработена за него система-Zimmer Cryo , която охлажда кожата, намалява възпалението и отпуска тялото , за да направи процедурата комфортна и безболезнена. Ако може да понeсeте болката от кола маската, то лазерната епилация с Gentle Lase ще Ви се стори като спа процедура за отстраняване на нежелано окосмяване.

С нашите достъпни планове за лазерна епилация ще спестите време, пари и ще постигнете резултати, които ще променят живота Ви.

Терапевтите на Iv Royal са посветени да осигурят най-доброто изживяване по време на лазерната епилация, така че да забравите за нежеланото окосмяване и да се чувствате уверени.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ
Адрес: гр. Разград, ул. "Петко Славейков" 6 
Пон-Пет: 09:00 до 17:30
Събота: 11:00 до 16:30
Неделя: Почивен ден
Електронна поща: office@ivroyal.com
Телефон: 0898 471 237

IV Royal © 2021 Всички права запазени! ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Правила и усовия‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎|‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ Изработка на уеб сайт‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‎‏‏‎Изработка на сайт